Advies voor organisaties

Als manager in een organisatie weet u maar al te goed dat een groot deel van uw resultaat bepaald wordt door uw medewerkers.

Want zeg nou zelf, gaat u terug naar die winkel waar u de vorige keer ongeïnteresseerd behandeld bent...... Heeft u ooit een restaurant aan uw vrienden aanbevolen, waar het eten koud was en de kok de indruk wekte dat dat aan u lag ?......

Of belt u die instantie ooit nog een keer als u na lang wachten twintig keer bent doorverbonden nog geen antwoord heeft gekregen en een excuusje vervolgens te veel gevraagd is ??......

Daarentegen gaat u graag terug naar die winkel waar u vriendelijk te woord werd gestaan en u het gevoel werd gegeven echt klant te zijn.

Vanzelfsprekend zou u willen dat u van tevoren had geweten hoe bepaalde medewerkers zich zouden opstellen. Vaak kunt u testen en analyses laten uitvoeren door uw werving & selectiebureau of de uitzendorganisatie waar u mee werkt. Maar daar betaalt u in veel gevallen de hoofdprijs voor.

Bij Compana hebben wij hierover ook nagedacht. Wij zijn ervan overtuigd dat veel bedrijfsleiders en managers in staat zijn hun eigen medewerkers te beoordelen en nieuwe medewerkers kunnen selecteren als een willekeurig werving & selectie of uitzendbureau zou doen. Maar toch kan er soms twijfel zijn en dan is er de behoefte aan een zogenoemde second opinion. Compana kan tegen zeer lage kosten deze service verlenen, niets meer, maar zeker niets minder !!!

Postbus 1227 | 5200 BG 's-Hertogenbosch | Tel. 06-533 611 77 | info@compana.nl

© 2010 - 2020 Compana